24 Kasım 2011 Perşembe

BOLERO


Bu boleroyu gelinliklerin üzerine dahi  kullanabilirsiniz. Aslında ben çözünürlüğü daha yüksek olan  resimler çekmek isterdim ama yarın sabah Sabahat teyzeme götürecem ve o da gelinine. Yapmak isteyenler için söyleyebilirim ki resimde göründüğünden daha şık duruyor. Neyse, lif işleyenleriniz varsa modelin nasıl yapıldığını bilirler. Şimdi uzun uzun yapılışlarını falan yazmayacağım ama yapmak isteyen olursa yorum yaparken sorsun  kaç ilmek, kaç sıra hepsini yazabilirim. Şimdiden kolay gelsin.

 

10 yorum:

  1. öncelikle blogunuz hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.boleroya bayıldım.çok şık olmuş ellerinize sağlık.bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Gezdim blogunuzu maşallah her şey var. Ahşap, minyatür, örgü, dekupaj yok yok :) Ben de bir evime taşınayım ahşap çalışmaya başlayacağım inşallah.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık yaptığın bolero güzel olmuş.daha önce bu örgüyü yabancı bir sitede görmüştüm. ama yapmaya cesaret edememiştim. çokda hoş olmuş artık bende deneyebilirim. bu arada bloğunda hayırlı olsun .

    YanıtlaSil
  4. bloğunuz hayırlı olsun boleronuzda çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  5. Marifetli hanımlar klübü ve Zülâl'ın dünyası her ikinize de çok teşekkür ederim. Marifetli hanımlar klübü, gerçekten o kadarkolay ki iki günde bitiyor.

    YanıtlaSil
  6. bloğunuz hayırlı olsun
    örneği merak ettim anlayamadım ama :( anlatırsanız sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Ege çok teşekkür ederim. Tabi ki anlatırım ama anlatmakla pek anlaşılacak gibi değil. Bir yerde videosunu görmüştüm onu araştırıp bulayım ben, bulamazsam anlatmaya çalışırım:)

    YanıtlaSil
  8. Aradığım viedoyu malesef bulamadım, size yardımcı olabilmek adına küçük bir araştırma yaptım ve
    http://mery-karani.blogspot.com/ adresinde denk geldim. Kendisi çok güzel tarif etmiş. Adresi ziyaret ederseniz sevinirim. Arama kutucuğuna bebişimiz için lif yazdığınız zaman karşınıza çıkacaktır. Model zaten en çok lif yapımında kullanılıyor:)

    YanıtlaSil
  9. rica ederim.iyi günler.

    YanıtlaSil