11 Aralık 2011 Pazar

Şal Yapımı

Bunlar benim aynı modelden ördüğüm iki farklı renkteki şal örneklerim. Model siyah renkte pek belli olmuyor, onun için eğer yapmak isterseniz siyah yapmamanızı öneririm. Ben bunu doğum günü hediyesi olarak birisine ördüm, genelde her şey ile kullanılabileceği için de siyah rengi tercih ettim. Diğer pudra pembesi olanı ise kendime ördüm ve çok severek kullanıyorum. Ben omzuma atmayıp omuzluk olarak kullanıyorum hatta fotoğrafını çekmeyi unuttuğum yapmış olduğum boyunluklarım da vardı.

Boyunluk dediğim şeyler sadece 1 ipten yapılan ve dümdüz örümcek örülen ucuna püskül takılan ufak şallar:) Onları verdiğim arkadaşlarıma denk gelirsem fotoğraflayıp sizlerle paylaşırım.




Resimlerin çözünürlüklerinin pek iyi olmadığını biliyorum ama idare edin :)
Yapılışına gelince eğer yapmak isteyen olursa yorum kısmına tarifini istediğini yazması yeterlidir.

2 yorum:

  1. merhabalar pudra rengi olanı çok beğendim.ellerine sağlık.yapımını anlatırsan çok sevinirim.bir de kullandığın ip nasıl tiftik ip mi kullanıyorsun.şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. ben onu en yakın zamanda resimli olarak anlatayım size. ayrıca ipi ister tiftik ister farklı kullanın. ben siyahı tiftikle diğerini markası ankor olan tiftik olmayan bir iple yaptım.

    YanıtlaSil